Savoring Success: Contract Catering’s Food Management

This blog explores Europe’s contract catering industry’s substantial impact and potential for sustainability. It discusses the challenges of food waste and the role of the institutional catering sector in managing food. It also invites catering professionals to anticipate a forthcoming post on innovative food waste reduction in school canteens and engage in this transformative journey.

Salud Mental y el Proceso Migratorio

La migración trae consigo la ilusión de un nuevo comienzo, de un nuevo camino, lleno de posibilidades y oportunidades, pero a menudo oculta un peso aparentemente poco visible: el impacto en la salud mental. Dejar atrás familia, amigos, lugares y culturas, con las cuales crecimos, …

Swisstainable: Nachhaltige Erlebnisse in Zug entdecken.

Findest du dich im Dschungel von nachhaltigen Labels nicht mehr zurecht? Das Swisstainable Programm vom schweizerischen Tourismusverband schafft Abhilfe. Erfahre mehr in der 8-teiligen Blogserie über das Nachhaltigkeitsprogramm und nachhaltige Reiseerlebnisse, welche dir noch lange in Erinnerung bleiben werden. Wusstest du, dass naturnahes Reisen oder …

AWAS-Portraits of Afghan Women: Continuing the Journey

Dear readers, I would like to express my heartfelt gratitude for your support, comments, likes, and shares of my blog. It has been a truly wonderful experience for me to meet so many inspiring women who have integrated into Switzerland and have success stories to share. I have always been deeply inspired by the success…